توسعه زیرساخت‌های زرند از منظر حوزه گردشگری

معاون ی اجتماعی فرماندار زرند گفت: زیرساخت‌های شهرستان زرند از منظر معرفی ظرفیت‌ها و قابلیت‌های گردشگری به ویژه گردشگری‌های مبتنی بر طبیعت‌گردی و ایجاد خانه‌های بوم‌گردی موفق عمل کرده است.

توسعه زیرساخت‌های زرند از منظر حوزه گردشگری  

علی صادق‌زاده ظهر امروز در در مراسم جشن ثبت ملی " سُرمه زرندی" و رونمایی از دومین تقویم جشنواره‌های زرند با بیان اینکه سهم ایران از درآمدهای گردگشری پایین است، اظهار داشت: ایران تا رسیدن به نقطه مطلوب از سهم درآمدهای گردشگری فاصله زیاد دارد، اما در شهرستان زرند طی سال‌های اخیر جهش قابل ملاحظه‌ای در این صنعت داشتیم.


وی ادامه داد: ما توانستیم در ایجاد زیرساخت‌های لازم هم از منظر معرفی ظرفیت‌ها و قابلیت‌های گردشگری خصوصاً گردشگری‌های مبتنی بر بومی‌گردی و طبیعت‌گردی و ایجاد خانه‌های بوم‌گردی بسیار موفق عمل کنیم.


سیدمهدی قویدل دادستان عمومی و انقلاب زرند به موفقیت میراث فرهنگی در جذب و مشارکت‌های مردمی اشاره داشت و گفت: این جشنواره‌ها بدون هیچ بودجه دولتی برگزار می‌شود و نباید فراموش کرد زمانی که یک رویداد در یک روستا برگزار می‌شود شاهد اتفاقات بسیار خوبی هم در عرصه رونق محلی و هم در ایجاد شور و نشاط اجتماعی هستیم که قطعا به تحقق شعار اقتصادمقاومتی مدنظر مقام معظم رهبری منجر خواهد شد.


وی افزود: دستگاه قضایی به عنوان حامی جشنواره‌های روستایی ورود کرده و اعتقاد داریم این اقدامات فرهنگی مبتنی بر ارزش‌های ایرانی و اسلامی می‌تواند نقش به سزایی در کاهش آسیب‌ها و معضلات اجتماعی ایفا کند.


محمد اسلامی رئیس میراث فرهنگی شهرستان زرند هم گفت: هر جشنواره‌ای برای هر روستا رهاوردهایی خواهد داشت و معتقدم اگر بتوانیم پس از هر جشنواره حتی یک فرصت و موقعیت شغلی برای روستاها فراهم کنیم، به هدف خود رسیده‌ایم.


دبیر ستاد زرند پایتخت جشنواره‌های ایران با اشاره به اهمیت گردشگری در خنثی کردن تحریم‌ها هم گفت: می‌توان به موازات تقویت بنیه دفاعی کشور در حوزه ارتباطات جهانی هم تقویت شویم و یکی از این راه‌ها بحث گردشگری است.


اسلامی ادامه داد: گردشگری می‌تواند علاوه بر پویایی اقتصادی کشور و خارج شدن از صنعت نفتی، همزمان قادر است پیام صلح و دوستی و مهرورزی را به جهان صادر کند.


انتهای پیام /


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها